1. ALGEMEEN

Uw reservering is definitief wanneer u per bank een aanbetaling van 30% heeft overgemaakt. Graag ontvangen wij het restant bedrag uiterlijk 14 dagen voor aankomstdatum.

Indien het totale bedrag 14 dagen voor aankomstdatum niet volledig is voldaan, gaan wij ervan uit dat de gemaakte reservering is geannuleerd en zal de aanbetaling worden omgezet in annulerings- en boekingskosten.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud op andere sites (links).

Met het voldoen van de (aan)betaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (de gast) en verhuurder (Maison Egalité). Bij uitblijven van de (aan)betaling binnen één week na het reserveren, behouden wij ons het recht voor de kamer opnieuw vrij te geven voor verhuur. Betalingen kunnen alleen per bankoverschrijving of cash. Eventuele bank- of transferkosten (bijvoorbeeld betaling van buiten de EU) zijn altijd en geheel voor rekening van de gast/huurder.

 

  1. WIJZIGEN EN ANNULEREN

Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van Maison Egalité worden aanvaard.

Tot 14 dagen voor aankomstdatum, kunt u uw reservering kosteloos  annuleren en zullen wij uw aanbetaling terugstorten (minus eventuele bankkosten).

Annuleert u tussen 8 en 14 dagen voor aankomstdatum, betaalt u 50% van de totale boeking. Het restant, minus eventuele bankkosten, zullen wij terugstorten.

Annuleert u binnen 7 dagen voor uw aankomstdag, dan geeft dit géén recht op teruggave van de totale boekingskosten.

De aanbetaling en het restantbedrag zullen worden omgezet in annulerings- en boekingskosten.

Op verzoek, zullen wij de benodigde documenten voor u regelen voor uw annuleringsverzekering.