Algemene voorwaarden

  1. ALGEMEEN

Uw reservering is definitief wanneer u per bank een aanbetaling van 30% heeft overgemaakt. Graag ontvangen wij het restant bedrag uiterlijk 14 dagen voor aankomstdatum.

Indien het totale bedrag 14 dagen voor aankomstdatum niet volledig is voldaan, gaan wij ervan uit dat de gemaakte reservering is geannuleerd en zal de aanbetaling worden omgezet in annulerings- en boekingskosten.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud op andere sites (links).

Met het voldoen van de (aan)betaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (de gast) en verhuurder (Maison Egalité). Bij uitblijven van de (aan)betaling binnen één week na het reserveren, behouden wij ons het recht voor de kamer opnieuw vrij te geven voor verhuur. Betalingen kunnen alleen per bankoverschrijving of cash. Eventuele bank- of transferkosten (bijvoorbeeld betaling van buiten de EU) zijn altijd en geheel voor rekening van de gast/huurder.

  1. WIJZIGEN EN ANNULEREN

Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van Maison Egalité worden aanvaard.

Tot 30 dagen voor aankomstdatum, kunt u uw reservering kosteloos  annuleren en zullen wij uw aanbetaling terugstorten (minus eventuele bankkosten).

Annuleert u tussen 15 en 30 dagen voor aankomstdatum, dan geeft dit géén recht op teruggave van de aanbetaling.

Annuleert u tussen 8 en 14 dagen voor aankomstdatum, ontvangt u 50% van de totale betaling terug. (minus eventuele bankkosten).

Annuleert u binnen 7 dagen voor uw aankomstdag, dan geeft dit géén recht op teruggave van de aanbetaling en het restantbedrag.

De aanbetaling en het restantbedrag zullen worden omgezet in annulerings- en boekingskosten.

Op verzoek, zullen wij de benodigde documenten voor u regelen voor uw annuleringsverzekering.

  1. AANKOMST EN VERTREK

Uw accommodatie is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur ter beschikking voor de gast.

Op de dag van vertrek dient de accommodatie uiterlijk om 11.00 uur vrij te zijn.

  1. TOERISTENBELASTING

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze bedraagt € 0,75 per persoon per nacht.

  1. VERZEKERINGEN

Gasten dienen zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering, medische- en reisverzekering.

  1. AANSPRAKELIJKHEID

Maison Egalité aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten alsmede letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan. Schade die gasten veroorzaken aan de gebouwen of opstal zijn voor rekening van de gasten.

  1. UW VERBLIJF – GEEN HUISDIEREN – NIET-ROKEN

De gasten wordt verzocht de huisregels na te leven en eigendommen van Maison Egalité en andere gasten te respecteren, evenals de rust en privacy van andere gasten. Roken in de gebouwen is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan (tenzij vooraf toestemming van de verhuurder).

  1. OVERMACHT

Indien Maison Egalité een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt de gedane (aan)betaling terugbetaald. Maison Egalité aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overige door de gast geleden schade. Er kan geen verdere aanspraak worden gemaakt op enige vorm van vergoeding, van welke aard dan ook.

  1. PERSOONSGEGEVENS

Wij bewaren uw persoonsgegevens voor zover die voortkomen uit wettelijke vereisten en voor administratieve verwerking van uw boeking en een enkele informatieve mailing. Wij delen uw  persoonsgegevens niet met derden.