Onthaasten in Melay, op de grens van de Haute-Marne en Haute-Saone nabij de Vogezen

De Eigenaren

Gastvrij koppel met bourgondische inslag

Al jaren hebben wij, Alex en Rick, gedroomd over het beginnen van een bed & breakfast (chambre d’hotes) in het buitenland. Nu is die droom werkelijkheid geworden. Na een zoektocht door verschillende regio’s in Frankrijk kwamen wij bij toeval in het dorpje Melay. Daar vonden we ons huis Maison Egalité. 

Beide hebben wij grote affiniteit met de Horeca, Rick is ooit begonnen in de hotelindustrie en is gastheer bij uitstek, Alex is begonnen in verschillende cafe’s en restaurants. Tot voor kort organiseerde Rick internationale events voor een grote internationale organisatie en Alex heeft nog steeds een eigen bedrijf en is bar- en restaurant ontwerper, Niet gek dat wij daarom de stap hebben genomen om ons ideale huis in Melay te creëren en met anderen te delen.

Gastvrijheid is ons dan ook zeker niet vreemd en zit in onze DNA. We hopen u graag te mogen verwelkomen.

Ontstaan van de naam Maison Egalité

Na sparren met vrienden en een zoektocht in de archieven om de historie van het dorp te ontdekken, kwamen wij op de naam Maison Egalité. Waarom? De straat waar ons Maison aan ligt had eind 1700 oorspronkelijk de naam Rue de Egalité. Egalité is tevens één van de drie pijlers van Frankrijk en als laatste hebben wij Egalité (gelijkheid) hoog in het vaandel staan.

Samen willen wij u en uw familie en/of vrienden een mooie tijd bezorgen in onze chambre d’hotes. Niet alleen door u een comfortabele accommodatie te bieden, maar ook de sfeer te laten proeven van La douce France.