Deelname aan het programma Het roer om

Play Video

Het Roer Om

Wat een avontuur!

Wij zijn de afgelopen maanden gevolgd door het televisie programma “Het roer om”, uitgezonden door SBS6.

Naast de uitdaging om ons leven gigantisch om te gooien en in het buitenland iets anders te gaan doen, is het opgeven voor deelname aan een televisieprogramma zeker net zo’n grote stap.

De eerste kennismakingsgesprekken met de redactie van Monday Media (de producent), voor eventuele deelname aan het programma, vonden in oktober 2020 plaats. Wij hadden direct een enorm positieve klik met de redactie en besloten mee te gaan doen aan het programma.

Op dat moment hadden wij net ons huis verkocht en konden wij op zoek naar een geschikt huis in Frankrijk.

Per toeval hebben wij ons huis gevonden in Melay. Fantastisch gelegen in een klein dorpje in de Haute Marne, maar toch heel makkelijk en snel bereikbaar vanaf de Route de Soleil voor alle toekomstige gasten die onderweg zijn naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk of vice versa.

Vanaf eind 2021, vlak na de aanschaf van ons huis in Melay, zijn wij gevolgd door de programmamakers. In het begin zeker wennen met de hele dag een camera in en om het huis, maar op een gegeven moment vergeet je dat de camera er is.

Afgelopen kerst 2022 hebben wij de vuurdoop gehad en ontvingen wij een groep van 13 gasten en hebben wij alle kamers en sanitair volledig kunnen testen..

Vanaf 1 maart 2023 is Maison Egalité officieel open en zijn wij te boeken. We verwelkomen u graag!