Ontspannen verblijf bij gastvrije eigenaren

Onze Bed & Breakfast

Gastvrij onthaal en ontspannen verblijf

In november 2021 hebben wij het huis gekocht en verbouwd tot een authentieke chambre d’hotes met moderne elementen. Het pand  heeft de authentieke Franse uitstraling, het interieur en het meubilair zijn een mix van comfortabele brocante en eigentijdse inrichting. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken.

Elke van de vier gastenkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en voorzien van airconditioning en verwarming voor elk seizoen. Alle gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping van het huis en variëren in grootte  van 27m2 tot 40m2. Drie van de vier gastenkamers hebben uitzicht op de weelderige tuin van meer dan 2500m2.

De grote tuin heeft diverse zitjes, waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van talloze planten, rozenstruiken en noten- en fruitbomen. Dit kan natuurlijk onder het genot van een glaasje wijn uit de regio of een heerlijk koud Frans biertje.

Het begin van Maison Egalité

Na sparren met vrienden en een zoektocht in de archieven om de historie van het dorp te ontdekken, kwamen wij op de naam Maison Egalité. Waarom? De straat waar ons Maison aan ligt had eind 1700 oorspronkelijk de naam Rue de Egalité. Egalité is tevens één  van de drie pijlers van Frankrijk en als laatste hebben wij Egalité (gelijkheid) hoog in het vaandel staan.

Samen willen wij u en uw familie en/of vrienden een mooie tijd bezorgen in onze chambre d’hotes. Niet alleen door u een comfortabele accommodatie te bieden, maar ook de sfeer te laten proeven van La douce France.

Volledig huren van Maison Egalité

Naast een individuele kamer kunt u ook alle kamers in één  keer huren tot maximaal 10 personen. Wij kunnen een all-inclusief verblijf aanbieden, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en alle drankjes. Stuur ons een mail voor de mogelijkheden.